Ian de Ridder

Associate Partner

Ian (1990) is sinds 2013 aan PURIVE verbonden. Ian is breed en internationaal opgeleid en zijn focus ligt bij projectmanagement in de supply chain van een organisatie.

Zijn specialiteit is het opzetten van procurement en sourcing activiteiten onder tijdsdruk. Ian’s drive en enthousiasme zijn geschikt om verschillende teams binnen een organisatie bijeen te brengen. Dit leidt vervolgens tot hoogwaardige resultaten binnen gestelde deadlines.

Ian heeft deze kwaliteiten met name ontwikkeld binnen Philips, waar hij van 2013 gedurende 2,5 jaar diverse projecten heeft geleid. Dit betrof projecten met uitdagende deadlines op het gebied van sourcing, procurement en productiemanagement. Begin 2016 is Ian begonnen aan een MBA in Brazilië die hij in 2017 heeft afgerond.

Ian is als accociated partner betrokken bij de commerciële ondersteuning van een technologie start-up waarbij hij werkt hij aan verkoopmodellen richting grote internationale klanten in de technologiesector.

Educatie:

  • COPPEAD Business School, Federale universiteit van Rio de Janeiro, Masters of Business Administration (MBA), MSc. Specialisatie in Supply Chain Management
  • Universiteit van Tilburg, International Business Administration, BSc

Ian heeft gewoond en gewerkt in Thailand. Daarnaast werkte hij veelvuldig in China. Ook heeft hij in verband met studie in zowel Brazilië als Spanje gewoond. Ian spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Ook spreekt hij goed Portugees en in redelijke mate Spaans.

Keer terug