2 november

Persbericht

Inkoop-Partners BV en Bonnem Services BV fuseren en gaan per 1 november 2012 verder onder de nieuwe naam PURIVE BV.

 

Inkoop-Partners en Bonnem Services zijn per 1 november 2012 gefuseerd en opereren verder onder de naam PURIVE (Purchasing met Drive). Door het samengaan van deze ondernemingen ontstaat een sterke bundeling van kennis en ervaring van beide partijen op het gebied van inkoop en supply chain management.

Beide organisaties hebben hun oorsprong in de techniek en multinationale organisaties. Met een sterke achtergrond op het gebied van productie gebonden inkoop en logistiek van Inkoop-Partners en de aanvullende brede internationale niet product gebonden inkoop en business process outsourcing ervaring van Bonnem Services positioneert PURIVE zich in het hogere segment van de inkoopadviesmarkt.

Met de samenvoeging geeft PURIVE vorm aan de snel veranderende vraag van klanten op het gebied van procurement en supply chain optimalisatie.

PURIVE

PURIVE is een hands on, internationaal opererend adviesbureau met focus op inkoop en supply chain-ondersteuning en -optimalisatie. Met wortels in hightech en industrie helpt PURIVE klanten met het ontwerpen, implementeren en bewaken van complexe inkoop- en supply chain projecten op strategisch en tactisch niveau.

PURIVE’s klanten en referenties variren van startende ondernemingen tot multinationals in onder meer de business segmenten, hightech industrie, gezondheidszorg en energie.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

PURIVE

Dhr. S.A.F. Daniels

e: info@purive.eu

m:+31(0)6-42806797

t: +31(0)088 752 72 77

w: www.purive.eu

Terug naar overzicht