Wat maakt ons speciaal

Inkoop en supply chain management leveren een essentiële bijdrage aan het succes van uw organisatie. Ons team denkt in ketens en werkt multidisciplinair. We bereiken meetbare en duurzame resultaten door het opzetten van strategische- en tactische inkoop- & supply chain programma’s. Parallel daaraan implementeren wij de bijbehorende inkoop- en supply chain organisatie en processen.

Met jarenlange, brede managementervaring zijn wij in staat uw mensen mee te nemen in de gewenste verandering. Integriteit, onafhankelijkheid en transparantie zijn de uitgangspunten bij het opleveren van uw project, waarbij wij aantoonbaar waarde leveren door het implementeren van procesverbeteringen in de keten. Onze relaties zijn gericht op de lange termijn.

Complexe vraagstukken zijn voor ons de regel. Onze concrete meerwaarde:

Kennis & Ervaring
Wij hebben hoogstaande domeinexpertise in industrie (verlichting, high-tech, staal, and electronica), retail non-food, transport, en logistiek. Wij zijn geheel gericht op inkoop- en supply chain-ondersteuning en optimalisatie (van ‘zand tot klant’). Onze inkoopexpertise bestrijkt zowel product- als niet-product-gerelateerde (NPR) diensten. In combinatie met hoogwaardige supply chain expertise, sales, ICT, en operationele expertise zijn wij de  gesprekspartner voor complexe projecten en vraagstukken.

Internationaal
Inkoop en supply chain management speelt zich af op de wereldmarkt. Wij hebben kennis en ervaring in meerdere continenten: Europa (Benelux, DACH, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, de Noordse landen, Zuid-, Middel-, en Oost-Europa.), maar ook China, Hong Kong, Taiwan, en de VS. We hebben gewerkt en gewoond in landen als de de VS, Australië, Bolivia, China, Hong Kong, Polen, en Roemenië. Wij hebben in meerdere continenten leveranciers aangestuurd, audits uitgevoerd, gewerkt en gewoond.

Flexibiliteit
We bieden passende oplossingen doordat we onze dienstverlening kunnen bijsturen indien onverwachte omstandigheden of specifieke klantverwachtingen dit vereisen. Voor start-ups kunnen we andere services en business models leveren dan voor multinationals. Markten zijn er meer chaotisch, en we begrijpen dat er aanpassingen nodig kunnen zijn.

Snelheid
Wij kunnen een toepasselijke, snelle oplossing op de verzoeken van onze cliënten leveren. Dankzij onze kennis en ervaring is onze inlooptijd in uw projecten en problemen kort. We zijn flexibel en reageren snel op veranderen of problemen die zich voor doen tijdens projecten. We stellen onze klanten in staat om snel te reageren en aan te passen aan snel veranderende markten.

Kwaliteit
We hebben een sterk internationale achtergrond en gewerkt in meerdere industrieën. We benaderen projecten en problemen met een integrale kijk, hebben ervaring met verschillende culturen, en zijn getraind om te werken volgens bewezen methodologieën, concepten, en tools. Naast het ontwerpen van oplossingen hebben we ook de kennis deze oplossingen hands-on te implementeren. Onze klanten ervaren onze service en waarderen ons werk, wat resulteert in long-term relaties. Ze krijgen hoge kwaliteit voor een medium prijs.