Rob Hoevenaars

Senior Director Procurement

Rob (1966) is sinds Juli 2016 verbonden als partner aan PURIVE en heeft aan de basis gestaan van de voorlopers van PURIVE. Rob heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van internationaal management, inkoop, sales, en logistiek.

Rob is een mensgerichte en professionele manager die – naast oog voor relaties met klanten, leveranciers, en medewerkers – heeft bewezen om gestelde doelen te realiseren. Hij heeft altijd gewerkt bij marktleiders in de nationale en internationale industrie in een High-Tech productie-omgeving, bij aannemerij, en bij engineering. Rob heeft teams gebouwd op het terrein van inkoop, logistiek, en verandermanagement.

Bij Philips Lighting heeft hij als inkoper een multi-functioneel team geleid dat het partnership met Matsushita tot stand heeft gebracht. Voor GEA Grenco is de gehele logistieke keten voor de servicevoorziening van de monteurs geoptimaliseerd met nachtbevoorrading en een centraal magazijn. In de daaropvolgende jaren heeft hij een wereldwijd categorie-management systeem opgebouwd met 20 professionele inkoopmanagers. Bij Tebodin heeft hij als inkoopdirecteur een belangrijke rol gespeeld in de relatie-opbouw richting klanten en het ondersteunen van verkoopprocessen.

Educatie

  • Institute of Technology in Mechanical Engineering (Dutch: HTS Werktuigbouwkunde)
  • NEVI 1 & 2, NEVI World Class Excellence in Purchasing & Supply Chain Management
  • International manager program Bilfinger Tebodin
  • Internal & external course for lead assessor
  • Change management Neyenrode
  • Cultural 5D model Geert Hofstede
Keer terug