Expertises

Onze dienstverlening is gericht op het gebied van inkoop en supply chain. Van het leiden van complexe projecten tot het volledig transformeren van de inkoopfuncties in complexe omgevingen van onze klanten. Dit alles met aantoonbare financiële voordelen voor de klant. Indien gewenst nemen wij de inkoop via aanbesteding over.

Procurement & Supply Chain Management Business Process Outsourcing Leveranciers Audits
Interim Categorie Basis
Projecten Groep Integraal Proces
Consultancy Integraal Proces Integraal proces en kosten

 

CPO Nederlandse Netwerkbeheerder

“Ik wil bij deze nogmaals mijn compliment uitspreken voor jullie bijdrage: Heldere boodschap als antwoord op de gestelde onderzoeksvragen. Meer een outside-in benadering dan we gewend zijn.

Veel werk en data is in korte tijd op heldere wijze geconsolideerd in een begrijpbare en presenteerbare vorm. Ik weet hoe moeilijk dat is: ik stuur je vandaag een lange brief, want voor een korte heb ik geen tijd.

Ik ga dit voorbeeld vast intern gebruiken als voorbeeld hoe je moet inkopen (en ontwikkelen).

EMEA Purchasing Director Pharma Multinational

“I would like to thank PURIVE, who did a great job in setting up the Category Professional Services & Personnel, out of the blue. And therewith PURIVE has created the basis for future projects and savings in that area.”

“Ik kan PURIVE van harte aanbevelen. PURIVE heeft destijds voor mij een waardevolle bijdrage geleverd met een fors pakket aan purchasing savings op diverse portefeuilles.”